Nov 19, 2011, 8:38 PM

Зад предела 

  Poetry » Love
1000 2 31

Не искай много. Има си предел,
зад който стойностите се променят.
Дотук съм дала. И дотук си взел.
Останалото ще узрява в мене.

И по-добре да се превърна в мит –
като звезда за тебе да изгрявам,
отколкото да се взривя за миг,
след който даже пепел не остава...

© Елица Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??