16 сент. 2019 г., 08:52

Задавен от поредната обида 

  Поэзия
569 2 1

Задавен

от поредната обида,

аз като летен дъжд ще си отида,

по руслото на росната трева,

със дъх на мащерка и свобода.

 

Позорно е

в едничкия живот,

човек да бъде доброволен роб!

 

А ти,

това е вече твой въпрос,

търси си друг нещастник за тормоз!

 

© Ангел Чортов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??