Sep 16, 2019, 8:52 AM

Задавен от поредната обида 

  Poetry
552 2 1

Задавен

от поредната обида,

аз като летен дъжд ще си отида,

по руслото на росната трева,

със дъх на мащерка и свобода.

 

Позорно е

в едничкия живот,

човек да бъде доброволен роб!

 

А ти,

това е вече твой въпрос,

търси си друг нещастник за тормоз!

 

© Ангел Чортов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??