Задавен
от поредната обида,
аз като летен дъжд ще си отида,
по руслото на росната трева,
със дъх на мащерка и свобода.
Позорно е
в едничкия живот,
човек да бъде доброволен роб!
А ти,
това е вече твой въпрос,
търси си друг нещастник за тормоз!
© Ангел Чортов Всички права запазени