19 июн. 2021 г., 23:08

Задушница 

  Поэзия
205 0 0

Задушница е.

Задушно е от мъка
и само споменът витае.
Близките ни, 
сякаш до вчера били са тука, 
а днес отново за това мечтаем.

 

Ала ги няма.
В сърцето е болежка
от зейналата празна яма.
Болката, казват е човешка,
а загубата все така голяма.

 

И не отминава.

Душно е вечно подир тях.

Днес за душите им раздавам,

всичко, което от душата си събрах.

 

© Галина Кръстева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??