Задушница
Седя и мисля-
колко ли са мъртвите,
заминали от този свят
безмълвни,неразбрани.
Животът им изтекъл е-
без смисъл,
без радост,
без печал.
И думите излишни са били
с мълчание
посрещали са
радост и тъги.
И мислили са:
"Вечни сме"
Не са помисляли
дори за миг
че свършва всичко-
щрак
и
КРАЙ
26.02.06
© Пролет Все права защищены