16 июн. 2006 г., 14:38

Заглавие на този стих неще аз сложа 

  Поэзия
759 0 1

Заглавие на този стих не ще аз сложа.
Нима болката си да кръщавам мога,
нима от имената смисъл има?
И с хиляди имена да я наричам
все болка ще е тя.
Кръщавах я аз много пъти,
кръщавах я с различни имена,
но все болка си остана,
все в моята душа.
Кръщавах я отново и отново,
надявах се по-малко да боли,
но тя болка си остана
и продължи да ме боли.
И ето пак стоя,
поредно име аз и мисля.
Любов - приляга и прекрасно,
но нима от имената смисъл има?
И с хиляди имена да я наричам
все болка ще е тя.
 

 

© Карина Кирова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??