23 сент. 2016 г., 17:07

Загубих 

  Поэзия
286 0 2

Уморих се от безсънни нощи.

Уморих се от мой си войни.

Уморих се да си защитавам 

сам мечтите...

Уморих се от всичките лъжи.

И ето загубих своето спокойствие!

Загубих свойте мечти...

Загубих всякакво достойнство.

Да бъда себе си дори.

А как мечтаех за любов...

И как мечтаех да сме двама.

Да бъдем вечни в любовта.

Да бъдем двама неразделни.

Проклинам себе си, че съгреших,

И в таз фалшивост, че повярвах.

Проклинам се, че ти простих.

От крива обич сърцето си раних.

Сега съм сам и страдам.

 

© Ангел Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Благодаря ви момичета че съпреживяхте с мен!До нови!!!Ел,Силви!!!
  • Горе главата,слънце ще грейне и на твоята врата,тъжен стих,съпреживях!
Предложения
: ??:??