1 авг. 2007 г., 11:09

Загубих и спечелих 

  Поэзия
565 1 8
Всичко загубих.
Мъжете, влюбени в мен.
На теб се отдадох.
И вече съм в плен.
Всичко загубих.
Усмивки, предназначени за мен.
Тела, търсещи ме в здрача.
Ръце, милващи ме всеки ден.
Всичко загубих.
Страстните думи в нощта.
Казващи ми се с една цел:
за да бъда тяхна жена.
Всичко загубих.
Не! Спечелих всичко със теб.
Аз лъжливи мъже изгубих,
а спечелих най-истинския човек.

© Ванина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??