12 мар. 2009 г., 17:46

Загубихме се... 

  Поэзия
632 0 12

 

Загубихме се в грижите си

с тебе...

И някак неестествено е вече

да седнем на кафе

в работно време

и да си бъбрим

врели некипели...

Очите си да вдигнем към небето

да забележим

полета на птици,

които се завръщат

от морето

и се събират

по метални жици...

Да се посмеем на

минаващ шемет,

заплеснат по момичето отсреща,

да си припомним

колко беше лесно,

когато бяхме

себе си

и честни!...

А ето виж -

загубихме се в грижи,

в желания

отвънка присадени,

в оценките на другите...

Кажи ми -

започнахме ли

вече

свойта есен?...

 

© Руми Бакърджиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??