Болят ли болките на друг
Нима съм захарен памук
В лунапарка въртележка
В нечие сърце болежка
Обич ли е обичта на друг
Душата разорана с плуг
И не едно сърце ръждясало
Друго от тревоги втасало
Топли ли усмивката на друг
Метална правена на струг
Другият дали е друг
Топя се като захарен памук
© Любомир Деничин Все права защищены