14 мар. 2010 г., 18:06

Зайо-дървар 

  Поэзия » Для детей
490 0 2

ЗАЙО-ДЪРВАР

 

Зайо Байо от гората,

със дървенца под ръката,

вече чак не може да държи,

но накрая се реши:

 

- Ха, това на живот не прилича!

Ще ми трябва хитринка лисича.

Нали и аз почивка заслужавам,

ала два гроша само притежавам...

 

Кръстник щъркелът му бил,

всички знаят - той е мил.

Огромните крила завчас разпери,

на почивка Зайо той заведе.

                      Ралица Костова

 

© Ралица Костова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Здравей миличка!Имаш шестичка от мен!Много се радвам ,че пишеш сама!!! Някои неща изглеждат незавършени,но ти винаги можеш да се върнеш към тях по-късно.
  • Може пък Зайо да се е пенисонирал...
Предложения
: ??:??