18 нояб. 2009 г., 16:37

Зайовата песен 

  Поэзия » Для детей
692 0 7

Седна Зайо Дългоухи,

песничка да съчинява.

Пише ноти, пише думи,

ала песента не става.

 

Че по стройно петолиние

моркови е наредил.

И под морковени ноти

думи зелки той е скрил.

 

Грабна Зайо Дългоухи 

шарения си тромпет.

И засвири „Зеле, морков...”

Още свири, все напет.

© Веселка Василева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??