1 окт. 2008 г., 08:52

Закачалка на миналото 

  Поэзия » Философская
409 0 5
Нетипично профилирана,
на привидното с обвивката
и с присъствие накитена
без клишета лъскави...
С великолепие на синьо
и нощ междузвездна...
И в мрак проектирана -
разказвач  мълчаливец,
за сенки някому принадлежали,
за образи с най-нежно отражение,
завинаги побрани в раковини...
Ветрилообразно завръщат се в дома ни,
като копнежен танц светлинен,
като съдбовно сбрани звуци,
със възела си "гордиев" преплетени,
с послание от земята ничия,
с отсъствие накитени,
между живота и неживота.

© Мариола Томова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??