12 нояб. 2008 г., 06:10

Закуска 

  Поэзия » Белые стихи
747 0 1
Той казва: “Тури му пепел.”
Рови с ръжена из масата.
Загорели били палачинките –
какво толкова.
Горчали му.
Иска чаша вода
и ако ми се намира – бучица захар.
Загорели били, загорели.
Как така си ги изгорила, защо не внимаваш?!

Стърнища са ръцете ми.

© Елед вен Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??