Nov 12, 2008, 6:10 AM

Закуска 

  Poetry » White poetry
745 0 1
Той казва: “Тури му пепел.”
Рови с ръжена из масата.
Загорели били палачинките –
какво толкова.
Горчали му.
Иска чаша вода
и ако ми се намира – бучица захар.
Загорели били, загорели.
Как така си ги изгорила, защо не внимаваш?!

Стърнища са ръцете ми.

© Елед вен All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??