30 авг. 2008 г., 11:15

***(закърпена въздишка) 

  Поэзия
638 0 16

 

заглъхнала без дъх
въздишка
сълзù
в очите на мъглата
по зениците
със цвят на уморено слънце
премрежени
от избелелите
ожарени пера
забравени
в гнездата пусти
кафяво се попива
в разклонените ù вени
настръхнали
в последните листа
завързани с червено
под якàта
на закърпеното
с притихнала охра палто
наметнато върху
смалените
унили рамене
на есенния ден

 

>>>autumn<<<

 

© Дора Павлова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??