30.08.2008 г., 11:15 ч.

***(закърпена въздишка) 

  Поезия
639 0 16

 

заглъхнала без дъх
въздишка
сълзù
в очите на мъглата
по зениците
със цвят на уморено слънце
премрежени
от избелелите
ожарени пера
забравени
в гнездата пусти
кафяво се попива
в разклонените ù вени
настръхнали
в последните листа
завързани с червено
под якàта
на закърпеното
с притихнала охра палто
наметнато върху
смалените
унили рамене
на есенния ден

 

>>>autumn<<<

 

© Дора Павлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??