Открих морето гневно и зловещо,
вълните ме попитаха за тебе!
Те казват, вчера тук била си,
а днес брегът осиротял те вика!
Реших да развеселя морето,
по пътя към любимия ти древен град те търсих!
Крайпътни знаци ме преследваха с въпросителни!
Пристигнах, тук всичко си е същото.
Да, само времето е свъсено, студено,
а тук ли си, ти стопляш с добротата си,
с очите си лъчисти осветяваш!
Заминала си, пак съм закъсняла!
© МИСИЯ Все права защищены