14.11.2008 г., 11:37 ч.

Закъснение 

  Поезия » Друга
440 0 2

Открих морето гневно и зловещо,

вълните ме попитаха за тебе!

Те казват, вчера тук била си,

а днес брегът осиротял те вика!

Реших да развеселя морето,

по пътя към любимия ти древен град те търсих!

Крайпътни знаци ме преследваха с въпросителни!

Пристигнах, тук всичко си е същото.

Да, само времето е свъсено, студено,

а тук ли си, ти стопляш с добротата си,

с очите си лъчисти осветяваш!

Заминала си, пак съм закъсняла!

 

© МИСИЯ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря лъчезарке!Твоето признание значи много за мен!
  • Всяко заминаване е началото на едно завръщане! Поздрав за истинските чувства в стиха, слънчево цвете!
Предложения
: ??:??