4 февр. 2007 г., 10:43

Закъснях 

  Поэзия
1121 0 15
 Закъснях - а толкова исках да ти кажа
 "Обичам те!"
 Закъснях - а толкова исках да бъда със теб,
 и в нощите лунни да ти прошепна:
 "Желая те!"
 Закъснях - а закъснелите никой не чака,
 и закъсняла, мога само да плача.
 Закъснях - мечтаех да бъда обичана,
 до болка жалаех да бъда най-искана.
 Закъснях и никога няма да бъда пак същата,
 останах сама с неизвървяните пътища!

















© Румяна Михалева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??