12 дек. 2007 г., 12:00

Закъсняла 

  Поэзия » Любовная
1084 0 23

                                                   На  Спас

                                 

                             Зная, пътят няма да е лесен...

                             И ще има клетви, хули...

                             Срещнахме се не на пролет... 

                             И сега е есен...

                             Леден вятър ще ни брули...

 

 

                              Погледи и думи завистливи

                              ще разкъсват любовта ни грешна...

                              Казват, че престъпно съм щастлива

                              и че  чувствата са смешни...

 

 

                              И че няма право на помилване

                              нашата любов опасна,

                              че животът не прощава, мили,

                              незаконни страсти...

 

 

                              Ала само Господ ще ни съди...

                              Не по своя воля те обичам...

                              Аз не мога да съм друга!

                              Аз съм твоето момиче!

 

 

                               И със теб единствено съм цяла...

                               Зная, че душите се намират...

                               Няма обич закъсняла...

                               Бог единствено събира...

 

                                 

                                04.12.2007

        

                              

© Нина Сименова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??