Проклятие или благословия –
да се опожарявам от любов
във плен докрай на твоята магия,
закъсняла обич! Послеслов
на живота ми четирдесет-годишен
или нова младост в зрелостта?
Наказание за грях предишен
или дар заслужен? Смелостта
да те имам, с тебе да избягам,
не достига в моето сърце...
Щастието си за кога отлагам?
Сграбчвам го със двете си ръце!!
© Деси Копчалийска Все права защищены