17 авг. 2011 г., 23:17

Залез 

  Поэзия » Другая
716 0 1

                           Когато божествените криле

                             полетят над земята!

                          С лъчите си, Слънцето за "сбогом" ръкомаха.

                            Птиците по вятъра пътуват...

                            ... потопени цветовете в тишината!

 

                            И денят превръща се в празнина...

                            Градината на трепета душевен!

© Петко Петков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??