17.08.2011 г., 23:17 ч.

Залез 

  Поезия » Друга
717 0 1

                           Когато божествените криле

                             полетят над земята!

                          С лъчите си, Слънцето за "сбогом" ръкомаха.

                            Птиците по вятъра пътуват...

                            ... потопени цветовете в тишината!

 

                            И денят превръща се в празнина...

                            Градината на трепета душевен!

© Петко Петков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??