Aug 17, 2011, 11:17 PM

Залез 

  Poetry » Other
730 0 1

                           Когато божествените криле

                             полетят над земята!

                          С лъчите си, Слънцето за "сбогом" ръкомаха.

                            Птиците по вятъра пътуват...

                            ... потопени цветовете в тишината!

 

                            И денят превръща се в празнина...

                            Градината на трепета душевен!

© Петко Петков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??