Летяхме със зефира
пеперуди пролетни
той още тук е
радостта се връща с него
заедно сме
както някога
и у дома завръщаме се
в долината
тук където никой не умира
хубаво е
слънцето ме грее контражурно
бавно спуска се
надолу
© Петър Димитров Все права защищены