Apr 17, 2024, 10:37 PM  

Залез (Zephyr song) 

  Poetry
89 1 2

Летяхме със зефира

пеперуди пролетни

той още тук е

радостта се връща с него

заедно сме

както някога 

и у дома завръщаме се

в долината 

тук където никой не умира

хубаво е

слънцето ме грее контражурно

бавно спуска се 

надолу 

© Петър Димитров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??