28 сент. 2009 г., 20:46

Залезно... 

  Поэзия
459 0 4

Бледолика все още,

и тъжна луна,

със синьо небе.

Над пурпурен залез.

Хоризонтът потъва в отблясъци,

като дъга след краткотраен дъжд,

извил се като гръбнак на котка

по очертанията на облаците.

В далечината - дрезгав глас

на саксофон -

сякаш плаче на глас.

Залезно, за отдавна

погубена младост...

© Нели Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??