4 июл. 2013 г., 18:39

Залезът остана в нас 

  Поэзия » Любовная
511 0 2

Изгубих те във тъмнината,

но залезът остана наш,

усмивките ни са крилати,

а устните ни пазят страж.

 

Eдна любов неизпълнима

тъй сладко винаги горчи,

когато искаш – ще ме има,

когато бягам – не тъжи.

 

Животите ни имат смисъл,

в очите не гори вина.

Оставихме се неразлистени,

прочетени без очила.

 

Изгубих те във тъмнината,

но залезът остана в нас,

когато се прегърнеш с вятъра –

в ръцете ти ще съм и аз...



© Деси Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??