Залитнах и ти беше там
Как да знам дали те обичам,
хубав си - ясно, сърцето отсича.
Що да го правя такова наивно,
тича по теб и по всичко тъй силно.
Гледам зората и тъна в наслада,
песен на птица - душа ми пропада.
Трепет в гласа ти разтриса гласа ми,
твърдият поглед - убива ума ми.
Залитнах - и ти беше там.
Да дам ли да си мойто слънце - не знам...
© Йоана Все права защищены