4.07.2015 г., 11:19 ч.

Залитнах и ти беше там 

  Поезия » Любовна
425 0 3

Залитнах и ти беше там


Как да знам дали те обичам,

хубав си - ясно, сърцето отсича.

Що да го правя такова наивно,

тича по теб и по всичко тъй силно.

Гледам зората и тъна в наслада,

песен на птица - душа ми пропада.

Трепет в гласа ти разтриса гласа ми,

твърдият поглед - убива ума ми.

Залитнах - и ти беше там.

Да дам ли да си мойто слънце - не знам...

© Йоана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Стихотворението ти е много мило и ведро
  • Проблемът е, че залита по всичко, от това се жалвам в стихчето
  • давай
    щом е отсекло сърцето
Предложения
: ??:??