Запази ти от мене което си взел
и го ползвай докрай без вина
Щом любов съм ти дала а ти си я приел
не ми връщай ти нищо сега
Щом отдала съм време пази го за теб
като спомен и скъп и специален
Отдадох душата си, цялата мен
Не ми връщай ти нищо в замяна
От живота си дадох години и дни
До теб бях и силна и цяла
Може ти, може аз да не го оцених
Безсмислено е да се съжалява
За минали мигове и любов изживяна...
Сън за щастие за мен запази
Но сърцето остава отворена рана,
която докрай ще кърви
© Росица Георгиева Все права защищены