8 дек. 2007 г., 13:45

Заплака ли? 

  Поэзия » Любовная
1377 0 21
 

Заплака? Или ми се искаше

да видя нещо истинско във теб -

усмивка, поругано самочувствие

или сълза, събрана в кубче лед.

 

Заплака! Колко странно, под сълзите

подават се  човешките черти.

И нямаше да тръгвам, ако можех

да те разплача... както този филм.

© Калина Игнатова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??