Заплака? Или ми се искаше
да видя нещо истинско във теб -
усмивка, поругано самочувствие
или сълза, събрана в кубче лед.
Заплака! Колко странно, под сълзите
подават се човешките черти.
И нямаше да тръгвам, ако можех
да те разплача... както този филм.
© Калина Игнатова Всички права запазени