Dec 8, 2007, 1:45 PM

Заплака ли? 

  Poetry » Love
1378 0 21
 

Заплака? Или ми се искаше

да видя нещо истинско във теб -

усмивка, поругано самочувствие

или сълза, събрана в кубче лед.

 

Заплака! Колко странно, под сълзите

подават се  човешките черти.

И нямаше да тръгвам, ако можех

да те разплача... както този филм.

© Калина Игнатова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??