17 окт. 2010 г., 17:10

Запознахме се на тъмно 

  Поэзия » Любовная
866 0 5

Запознахме се на тъмно,

беше хладна нощ...
Запознахме се на тъмно,

хладна, но приятна нощ!

 

Стоеше до оградата зелена,

близо аз до тебе бях.
Прошепна нещо ти към мене,

но думите да чуя не успях.

 

Ти дойде до мен

и стопли ме с усмивка,

не усетих отначало,

че това ще е забивка.

 

Поседяхме заедно,

поговорихме в захлас.
Бързо-бързо всичко мина

в този късен час.

 

Не, не бяха вече нужни много думи,

много думи, за да знам,

че ще стане нещо помежду ни,

макар и да ме беше малко срам!

© Звездимира Десподова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??