29 сент. 2010 г., 13:16

Заради мен... 

  Поэзия » Любовная
672 0 0

Последен стих, последна песен...

Последно казвам, че обичам теб...

За мен ще си останеш вечно...

Там в разбитото сърце...

И вечно себе си ще виня...

Преди години обещах си,

да стана по-добра...

Оказа се,

че нямам сили и винаги ще съм сама...

Свикнах вече хората да заминават,

заради суровия ми нрав...!

Не искам повече да съм ти в тежест

и няма вече да те нараня...!

Разбирам, сбогом ти ми казваш

и няма да те притесня...

Ти си човек, който много уважавам

и с усмивка ще те поздравя,

когато случайно тебе видя,

дори и с друга... може би...

Обичам те, ти казвам

и пак благодаря,

за времето, което отдели

и радваше онези дни...!

© Грациела Костова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??