23 авг. 2017 г., 09:34

Заради теб 

  Поэзия » Другая
997 2 4


В самотата си загивам
заради теб и само теб.
В очите на никой не се издигам
заради теб и само теб.

 

Сърцето ми стана камък
заради теб и само теб.
В душата ми гори пламък
заради теб и само теб.

 

Живота ми в чернилка се превърна

заради теб и само теб.

Злото душата ми обгърна

заради теб и само теб.

 

Всичко в мен умря

заради теб и само теб.

Ала вече няма да мълча

заради теб и само теб.

 

© Белослава Танчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??