Aug 23, 2017, 9:34 AM

Заради теб 

  Poetry » Other
995 2 4


В самотата си загивам
заради теб и само теб.
В очите на никой не се издигам
заради теб и само теб.

 

Сърцето ми стана камък
заради теб и само теб.
В душата ми гори пламък
заради теб и само теб.

 

Живота ми в чернилка се превърна

заради теб и само теб.

Злото душата ми обгърна

заради теб и само теб.

 

Всичко в мен умря

заради теб и само теб.

Ала вече няма да мълча

заради теб и само теб.

 

© Белослава Танчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??