Лудостта завърта тежко своя кръг
и в себе си повлича смъртни жертви
страшен, гъст и тъмен е цветът
...душите падат редом клети
Налягали, провлачени тела
обират с пот прахта по пода
полепва по телата лудостта
в кръвта им влива свойта злобаГневно,лудо гърчат се безмощно
зараза страшна,сякаш страшен бяс
озъбени, измъчвани нарочно
провлачени, изпадат във несвястЖълта лудост, лудо жълто
превзема вече грозните лица
сърцата им не са червени вече
облече ги във жълто Лудостта
© Госпожа Стихийно Бедствие Все права защищены
Но много ме впечатли!
Нали това е целта, поезията
да те развълнува и замисли.
Така ли е Силвия Канарева?