5 дек. 2007 г., 17:48

Защо? 

  Поэзия » Любовная
731 0 5

    Защо?

Защо като удавник за сламка

се хващам за думи, които знам,

че са лъжа?

Защо като дете се радвам

на приказки, които знам,

че не са така?

Защо, както феникса се ражда

от пепелта, тази лъжа не стане истина?

© Анна Петрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??