5.12.2007 г., 17:48 ч.

Защо? 

  Поезия » Любовна
684 0 5

    Защо?

Защо като удавник за сламка

се хващам за думи, които знам,

че са лъжа?

Защо като дете се радвам

на приказки, които знам,

че не са така?

Защо, както феникса се ражда

от пепелта, тази лъжа не стане истина?

© Анна Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??