9 мар. 2011 г., 19:54

Защо 

  Поэзия » Другая
536 0 2


Не бях сънувала очите ти отдавна,
не бях докосвала дори насън забравеното ти лице,
ала нощта ми влюби се в Морфей и безпощадно
желанието им ме хвърли в тръпнещите ти ръце.
Защо се върна във съня ми тънкостенен,
защо пося по бледите му вени кървави кокичета,
защо отново ме целуна, като онзи път - последния,
та аз отдавна съм забравила, че те обичам.



© Даниела Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??