Защо любовта боли,
защо очите са пълни със сълзи,
защо сърцето не спира да ридае,
защо душата не спира да мечтае.
Защо едни ръце не ме докоснат
и мигом да ме омагьосат.
Усните изгарят за целувка,
а тялото - за малко топлина.
Защо, Господи, е всичко това,
породено единствено от страстта.
© Даниела Колева Все права защищены