11.02.2008 г., 18:38 ч.

Защо 

  Поезия » Любовна
485 0 2

Защо любовта боли,

защо очите са пълни със сълзи,

защо сърцето не спира да ридае,

защо душата не спира да мечтае.

Защо едни ръце не ме докоснат

и мигом да ме омагьосат.

Усните изгарят за целувка,

а тялото - за малко топлина.

Защо, Господи, е всичко това,

породено единствено от страстта.

© Даниела Колева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Защо?Защото....Любовта е прекрасна въпреки, че поняка боли и то много.Браво!
  • Браво!Ще чакаме още стихчета
Предложения
: ??:??