2 мая 2017 г., 17:50

Защо 

  Поэзия » Любовная
267 1 0

Защо цветята разцъфтяват,
щом вехнат с болка и тъга?
Защо и птици полетяват,
щом после чака ги смъртта?
 
Защо те срещнах и се влюбих,
щом вече си далеч от мен?
Спечелих ли или загубих,
ще разбера ли някой ден?
 
Нима животът не е приказка,
не свършва всичко с хубав край?
Нима живея, за да страдам,
а не живея в земен рай?

© Калоян Димитров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??