Защо?
Защо със теб се запознах?
Защо лицето ти харесах?
И със разума се борех?
Защо?
Да знам,аз страдах,
и чисти, искрени сълзи изплаках,
защото това,което исках,
е не това,което получих
От тебе искрено очаквах -
любов и нежност всеки ден
но втора дупка на кавала бях
Защо ли те обикнах,
и силно аз към тебе се привързах?
Като страдах и плаках
само себе си лъгах
И сляпа в любовта си останах
дори и болка не очаквах,
но те исках и желаех...
© Ангелина Все права защищены