12.04.2006 г., 10:21 ч.

Защо? 

  Поезия
646 0 1

Защо?

Защо със теб се запознах?
Защо лицето ти харесах?
И със разума се борех?
Защо?

     Да знам,аз страдах,
     и чисти, искрени сълзи изплаках,
     защото това,което исках,
     е не това,което получих

          От тебе искрено очаквах -
          любов и нежност всеки ден
          но втора дупка на кавала бях

               Защо ли те обикнах,
               и силно аз към тебе се привързах?
               Като страдах и плаках
               само себе си лъгах

                    И сляпа в любовта си останах
                    дори и болка не очаквах,
                    но те исках и желаех...

© Ангелина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??