18 сент. 2009 г., 23:00

Защо да съм?... 

  Поэзия » Любовная
504 0 3

ЗАЩО ДА СЪМ?...

 

Защо да съм клечка в очите ти,

когато мога с една

чиста любов да даря дните ти,

да ти дам светлина.

 

Защо да съм умора в нощите,

когато мога с любовта

на цялата вселена простичко

да те утеша.

 

Защо да бъда тежко бреме,

когато мога със мечта

и благост да отнема

съмненията, твоята тъга…

 

Защо да съм печал неоправдана,

когато мога да съм радостта,

прегръдката в дланите събрана

и смисълът на всичките неща.

© Албена Стефанова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??